Over ons

Strukton Infratechnieken heeft veel technieken, kennis en expertise in huis om elke uitdaging aan te gaan. Wij zijn niet schuw voor innovatie en gaan daarbij probleemloos de samenwerking aan. Meedenken naar de best mogelijke invulling van een vraagstuk, dat doen wij graag.

Het werk van Strukton Infratechnieken bestaat in grote lijnen uit het persen van mantelbuizen onder spoor- en weglichamen, het schuiven van bruggen, tunnels en anders zware constructies, het opvijzelen en aflaten van stalen en betonnen brugdekken, gebouwen en fundaties en het boren van mastfundaties. Tevens ontwerpen en realiseren we geluidsschermen en civiele (beton) werken door het hele land. Als kers op de taart hebben we een leidende positie bij de ontwikkeling van verticale micotunneling.

Strukton Infratechnieken biedt integrale oplossingen met een hoog serviceniveau, waarbij de belangen van de klant altijd uitgangspunt zijn. Voor opdrachtgevers zijn we een meedenkend partner, die het overzicht heeft over de totale procesketen: van concept- tot exploitatiefase. Het liefst werken we in moeilijke, complexe projectomgevingen, waar specialismen onontbeerlijk zijn. 

Doetinchem01
De Haandrik 2